NOVO

  Kolagen za lice

  Ogledalce moje reci mi, najbolji kolagen za lice nađi mi

  Odraz u ogledalu mnogima predstavlja noćnu moru. Hoće li moja koža i danas biti siva i bezlična? Hoće li bubuljice opet prekriti moje lice i pustiti za sobom gorak osećaj nemoći. Koliko novih bora i fleka vidimo svaki dan? Lepota odraza u ogledalu ne sme da nas definiše. Mi smo najlepša verzija sebe. Medjutim, kada se lepota i zdravlje nadju rame uz rame, sledi pitanje. Šta je potrebno napraviti za lepu i zdravu kožu lica? Da li naše lice govori mnogo više od onoga što je vidljivo golim okom? Koliko nam kolagen za lice može pomoći na našem putu? Možemo stajati danima ispred ogledala postavljajući mu sva ova pitanja, ali nam ono ipak ne može odgovoriti. Odgovore moramo potražiti sami.

  Mladost i kolagen

  Dok je naše telo mlado ne razmišljamo o problemima sa zdravljem. Telo je mlado. Kako vreme prolazi ne razmišljamo o tome šta treba da preduzmemo da bi nam u starosti bilo lakše. Zašto bi? Pa telo je mlado! Naše mlado telo preživi niz različitih mikrotrauma o kojima ni ne razmišljamo. Zašto bi neko sa 25 godina počeo sa upotrebom kolagena? Pa telo je mlado, zar to već nismo rekli! Ali mlado telo pamti. I dok naše mlado telo stari iznutra, spoljašnjost nas ne opominje da je vreme da se nešto preduzme. Do momenta kada počinju da se javljaju bubuljice, fleke na koži, bore, crvenilo. Tada se sa druge strane ogledala pojavi neko koga ne prepoznajemo i pitamo se kako se stvari promene preko noći. A da li se sve promeni za samo jednu noć?

  Kolagen za lice posle 25. godine

  Nakon 25te godine u našem telu dolazi do smanjene proizvodnje kolagena. To znači da nivo kolagena nije isti u 20im godinama i u 40tim godinama. Nakon 25. godine života potrebno je početi sa korišćenjem dodatnih proizvoda za negu kože koji sadrže antioksidanse, vitamine i peptide kolagena. To će omogućiti obnovu kolagena i elastina u  koži. Pored dodataka ishrani, kao što je kolagen za lice, kožu lica možemo zaštiti I osvežiti je različitim maskama I pilinzima, kremama sa zaštitnim faktorom, tretmanima lica, raznim kremama sa dodatkom hijaluronske kiseline kao I serumom sa dodatkom vitamina C.

  Koža lica i izazovi

  Koža stari na dva načina. Iznutra i spolja. Iznutra prirodnim procesom starenja kao i različitim faktorima koji deluju iznutra i spoljašnjim faktorima. Izazov je održati mladu i zdravu kožu lica kako godine prolaze. Prirodni proces kroz koji prolazi svaki čovek je upravo starenje. Starenje tela, duha i bića. I kože naravno. Kao što smo već rekli, pomoć može doći u vidu dodataka ishrani, krema sa faktorom, maski ,tretmana lica, dovoljno vode i hidratacije kože. Izbegavanje preteranom izlaganju suncu, loših proizvoda ili nepravilnim korišćenjem istih, pušenja i loše ishrane.  Sve ovo može pomoći da se suprotstavimo izazovima za što lepšu i zdraviju kožu lica.

  Kolagen za lice- da li stvarno deluje?

  Ukoliko se negujemo spolja, svi će videte naše promene. Ukoliko radimo na sebi iznutra možda niko to neće videte, ali mi ćemo to itekako  osetiti! Ključni faktor kada se radi o radu na sebe je rad na sebi u celosti od spolja ka unutra i rad iznutra ka spolja. Kolagen Shot Gaia Naturelle može pomoći u problematiki sa kožom. Kolagen za lice koji sadrži hidrolizovani riblji kolagen, MSM, vitamin C i hijaluronsku kiselinu.  Pokazao je neverovatne rezultate na polju problematike vezanu za kožu lica, kao što su  smanjenje akni, dermatitisa, rozaceje, bora, bolja hidratacija I elastičnost kože. I možda ogledalce ne zna odgovore na sva naša pitanja, ali mi možemo sa sigurnošću reći da se svaki rad na sebi vidi. Posebno kada se pored toga što lepo izgledamo spolja ujedino i lepo i zdravo osećamo iznutra.